Moja sexy snajka

0 views
0%

Nezaboravna sex prica moje gole snajke

Prišla sam mu da im pokažem sliku, nisam primijetio kako je moj sline protezala od uzbuđenja, smijali su se u moj brat al si uzbuđen, rekao mi je Milan. Pogledao sam u pakao kad zaista visio iz penisa pljuvačke, a zatim smijati i reći idemo daha i popije malo vina.
Onda sam predložio da se u pozu, kao da je jebeni, curo trčim a ti stavio kurac na nju kupaca, složili da odmah Vesna biti instaliran na sve četiri na suncu mjesta Milan joj je prišao s leđa i nagnuo joj kurac između nje stražnjice, pogledao na mene.
Milan je sada predložio da se slika sa mnom, nisam mogao da verujem da je samo rekao da ne uhvatim lice, curo ostao u istom položaju, rekao sam joj prišao mi s leđa i stavio joj kurac na kupaci, osim u Milan se predomislio i rekao ajde ti slikacu cjelini, tako da lice i uhvatio sam ga.

Gole snajke jebanje i seks
Nisam još slušao sam gledao snajkino dupe ntrceno i znam da je to samo jedan korak na nju udariti, kupanje, i maca da potopi kao životinja.
Nisam mogao da izdržim, sam je po bokovima, i povukao sebi naslonio svoje dupe na moj kurac i samo sam izgovorio ufffff. Vesna zatim ustao i rekao pauze, otišla je u bučnim bazen, seo sam pored buraza i bila sam tako uzbuđena da sam mu rekao da sam otvorio brate sto nesvrsim ovo je strašno. Smejali smo se kaže Milan samo želim da znaš da sam držati vrlo gusta Kažem mu tako bar za vas lako, Milan ruže nama sipao još vina, Vesna izašla iz bazena, selo je ponovo na sunčanje beli i to nije sve tu se vidi.
Ja im tada rekao rekao da imam nešto da priznam da ih te noći, kada sam spavala s njima, da imam cuosta posao, a onda ću da sperma kao konj. Snajka kao šokiran i rekao ono što je kopile sram te bilo.
Milan je podigao čašu vina i uzeli Vesna, oni kucnuli i pili gutljaj, a onda joj je rekao sad mogu da ti sići jer oavj svoj kupača i ne pokrivaju nešto više sve se vidi. Polako je spustio Vesni i počeli ljubiti i počinjem da drkam, Milan spustio desnu ruku na snajkine grudi polako počeo vuče ga, Vesna je zauzeo njegovo Rukku, nasmejao i rekao da ne bude Milan isti i kaže zašto nije došao, ali mismo goli vecpola sati.

Vesna je također počeo raditi vino vide osmijeh, Milan povući kupaci ispada jednog ili ga sisa nije ga zaustaviti sada povući se ispostavilo da je malo više i drugi. Počnem ludim, Milan sada mazi sise i polako preko želuca nizbrdo ruku na picu. Polako nered sa pesnicom u gaćice, prstima do u samu rupu, a zatim izvukao ruku iz gaćica sputio je ostalo lass je malo podigla guzu milan skinuli kupanje, Lass je sada golabutine je blago razdvojene, vidio sam joj maca potpuno obrijane, Milan i dalje mazi joj klitoris, sada sgnuo počeo lizanje joj maca samo sam rekao hej vas, tako da sam ovdje.

Snajkina picka je najlepsa

Oni su se smejali Milan je nastao, prišao uz čašu vina i mene kao živio, međutim, ja sam rekao ne ne ne prekinuli normalno, Milan se vratio u nju Kleknite ispred nje nadinuti uzme njegov penis počinje da ga instalirati na snajkinu maca, ja kažem, pa hajde sada slikati. tako oni kažu pusti me dok nisam podigao slušalicu da slikam samo ono što sam čuo isto ah ka prije pet godina.

Znao sam da snajka dobio kad sam došao bliže Milan je počeo da polako, ali crta povnovo udarac u snajkinu maca, ponovo culo snajkino Ahhh !!! sada kada je izvukao njegov penis je bio pokriven u brašno njih * naslikao sam zatim Milan je sada tek počeo da je jebem sa svim žešće naletima sise su lete gore-dole pogledao sam ih i drkao.
Milan je izvucite joj maca i kaže da izgledam dobro i mislio sam da je bre bravu vrata da ne bi naići na neko sam otišao zaključati vrata kad sam se vratio u Milan Vesna je postavljen na sve četiri i jeben Pitao sam ih da ih sada slikati, rekli su da . ih naslikao sam tako Milana su sgne Vesni i vidim da je nešto vrlo tiho pita ili ona je samo rekla, ako imate da mu kondom.

Milan joj je rekao ma ima al moraju imati veze pravo da, kao što je nasmejao pa neka Milan izvukao kurac snajke i rekao hajde sad ti brate, bio sam hipnotisan.
Dao sam mu telefon popravio devojka jebem picu i polako počeo da se u to, polako uvukla se jaja samo rekao auuu Milan bas osjetiti razliku, ali na granici ispunjen mene sagne uhvatiti snajke je blago za kosu do dole i počnem da poljubi i zajebavati joj kao teško. Zatim ispraviti uhvtim kukova i početi žestoko da joj Nebi, Lass je počeo da se trese i ja se sagnuo da sunce mjesta i držanje peškir * Azam je spicie kao grom. Milan je okrenuo kameru i sve to snimanje joj je prišao s prednje Vesna odmah uzeo njegov penis i počeo sisati g, ja sam žestoko potresao Milan je prvi Ja sada ću sperma za njega snajkina nazad.

Bacio sam pola ltre Perm joj bedra i ni Milan puno manje, svi smo ustali ran u bazen i bila tiha za neko vrijeme. Snajka je otišla unutra da kafu.

I deo porno  price sex snajke

From:
Date: December 10, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.