Profesor za sex sa ucenicima

0 views
0%

Seks sa ucenicama

Imam 40 godina i vec 15 godina radim kao profesor u jednoj srednjoj skoli. Predajem sociologiju, predmet iz cetvrte godine, tako da je vecina mojih ucenika vec punoletno. Ove godine sam imao jedan od najlosijih razreda u mojoj profesorskoj karijeri. Nista nisu ucili, klinci su se drogirali, a za devojcice se pricalo da su kurve. Blizio se kraj skole, iako sam se trudio da budem blag profesor, dve devojke iz jednog razreda su imale sigurnu jedinicu. Terao sam ih da uci, medjutim nije nista pomagalo, jednostavno su morale da odu na popravni.

Seks sa ucenicama

Posle jednog casa, Milica, jedna od te dve devojke ostala je da vidi sta moze da ucini da popravi to i izbegne popravni. Rekao sam joj da je sad to gotovo nemoguce, jer cele godine nista nije radila, cak se nije ni pojavljivala na mojim casovima. Pogledala me je tuzno i rekla:,, Da li bi pomoglo ako Vam popusim?”. Isterao sam je napolje, nisam mogao da verujem sta sam cuo. Ceo dan sam razmisljao o tome i shvatio da bih cak i zeleo da pojebem nju i Jovanu, drugu nezadovoljnu devojku.

Sex sa ucenicima seksZa obe kruzi prica da su kurve, Milica je visoka, malo mrsavija sa dobrim dupetom, stalno utegnutim u helanke, a Jovana ima ogromne grudi, a ionako zavrsavaju skolu za par nedelja. Predlozio sam Milici da ubedi svoju drugaricu da ostano zajedno posle casa kako bi smo zajednicki resili problem. Tako se i dogodilo, posle casa ostale su samo njih dve, zakljucao sam kabinet. Rekao sam im da su u jako velikom problemu i da ce morati jako da se potrude kako bi resile problem i zavrsile skolovanje, a zatim sam izvadio svoj veliki kurac. Njih dve su se samo pogledale, nasmejale i prionule na posao….

 

seks, kurac, pusenje, seks u troje, seks sa ucenicom, seks sa profesorom, profesorka, ucenica, tinejdzerka, porno film

From:
Date: March 28, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.