Seks u vozu amaterski sex

0 views
0%

Seks u vozu jebanje koje traje satima

Moje ime je Jovana i imam 20 godina. Putovala sam vozom iz Nisa za Beograd. U kupeu gde sam sedela bio je jedan covek sa zenom i malim detetom. Bio je veoma jak i lep covek. Kada su zena i dete zaspali, otisao je iz kupea da popusi cigaru. Nakon mozda minut, otisla sam i ja da zapalim. Tu smo se upoznali i krenuo da se raspituje da li imam decka. Videla sam gde taj razgovor vodi i razmisljala sam neko vreme u sebi da li da imam seks sa totalnim strancem koji je jako zgodan i privlacan muskarac.

Kurva ne zeli novac  zeli kurac

Nakon nekog vremena sam odlucila i poljubila u usta i dok smo se ljubili, uhvatila sam ga sto sam jace mogla za kurac. On se tu cimnuo i krenuo da me vodi u wc. Otisli smo do wc-a i tu je je skinuo sorc koji je nosio i uzvikivao mi da mu pusim kurac. Nisam mogla da odolim njegovom velikom i debelom kurcu. Krenula sam da mu ga pusim, ali to njemu nije bilo dovoljno, krenuo je da mi ga gura do kraja. Tretirao me je kao kurvu, sto kad malo bolje razmislim i jesam, jer sam dozvolila totalnom strancu da radi sta hoce sa mnom. Nakon toga me je naslonio na wc solju i krenuo da me jebe. Uzvikivao je „Jel ti prija ovo kurvice mala.

Sex u vozu jebacina xxx

“ Zatim me je bacio na kolena i stavio mi ga usta ponovo. Ovoga puta je krenuo da me jebe u usta. Umalo mi oci nisu ispale dok mi ga je stavljao celog u usta. Nabio me je uza zid i krenuo da me jebe ponovo. To je mozda bilo i prvo sto mi je prijalo u ovom seksu. Kada je osetio da ce svrsiti, rekao mi je da se sagnem. Svrsio je sve po meni, bacio mi maramice da se obrisem i vratio se u kupe.

 

From:
Date: March 14, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.